уторак, 5. јун 2012.

L'Oreal Elseve Total Repair 5 šampon

Pošto sam u prošlom postu pisala o odabiru šampona, sledi i prva recenzija. Ovaj šampon sam kupila jer mi je trebalo nešto dok ne skupim parice za Tigi Bed Head (studentski budžet je često užasan :D). Koristila sam ovaj L'Oreal odavno i bio mi je dobar pa sam ga zbog toga uzela opet. Međutim, nešto se promenilo.
Kad sam ga prvi put koristila, činio mi je kosu mekanom i lepom, nikakvih problema nije bilo, lepo je čistio i kosa se lako češljala i nije mrsila. Sve u svemu, odličan i pristupačan šampon. Ali sada nije ni nalik starom. Nisam sigurna da se formula promenila, jedino što je drugačije je pakovanje koje je sada više četvrtasto nego ovo na slici. Ali pretpostavljam da se moja kosa nekako promenila, jer kada je operem ovim proizvodom, nije tako mekana kao ranije. Ne može lepo da se razmrsi, ali bar očisti lepo. Medjutim, pošto šampon uglavnom shvatam kao običan čistač koji ne mora da neguje kosu previše (jer se ionako odmah ispere), ovaj više ne bih kupila jer mi je izazvao perut i teme mi je postao previše osetljivo. Jedina pozitivna stvar je što je nije dodatno umastio. Tih 5 stvari koje proizvodjač obećava su:

1. Obnovljena struktura kose
2. Otpornost
3. Vitalnost
4. Kosa svilenkasta na dodir
5. Zdrav sjaj

Nažalost, osim osnovne funkcije svakog šampona, ovih 5 stvari nisam primetila. Ocena: 2

2 коментара:

  1. Trenutno koristim isti i, takodje, ne vidim nista posebno u njemu. Nije mi izazvao perut, lepo mi opere kosu i ne isusuje je, ali sam odavno shvatila da sampon nije toliko bitan kao regenerator, mogu da operem kosu najskupljim samponom na trzistu, ako regenerator nije dobar, ode mas' u propas'. Ne mogu da se rascesljam, prave se cvorici i sve u svemu je grozno, kada je kosa duga. Ziveli (kvalitetni) balzami ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Danas sam oprala kosu sa njim. Gori sampon u zivotu nisam koristila. Kosa mi je puna peruti, poludela sam, majke mi. Ovo je uzas! >:) Besna saaam!!!

    ОдговориИзбриши